Bölümümüz akademik performans değerleri için tıklayınız
Bölümümüz Öğretim Elemanlarının 2019- 2020 Akademik Dönemi Ulusal ve Uluslararası Akademik Yayınları
- Açıksözlü Övgü, Güven Selda, (2020). Uluslararası Tur Operatörlüğü Alanında Yaşanan Birleşmelere (Ed. Şahin, B.), Uluslararası Turizm ve Seyahat Endüstrisi, Detay Yayıncılık, ss.323-342.
- Aycan Merve, Güven Selda, (2020). Turizmde Uluslararası Rekabet ve Seyahat İşletmelerinin Küresel Pazarlara Giriş Stratejileri, (Ed. Şahin, B.), Uluslararası Turizm ve Seyahat Endüstrisi, Detay Yayıncılık, ss.269-292.
- Boz Burçin, Güven Selda, (2020). Uluslararası Seyahat Planlaması ve Turist Davranışları, (Ed. Şahin, B.), Uluslararası Turizm ve Seyahat Endüstrisi, Detay Yayıncılık, ss.24-43.
- Büyük Özge, (2018). “İnovasyon ve Yenilikte Stratejik Konular ve Yönetimin Rolü: Ters İnovasyon Çağı” (içinde) Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler’de Akademik Araştırmalar-IV, (ed.), ÇANKAYA, Fikret ve KAYIKÇI, Sabrina), Gece Kitaplığı: Ankara, pp.430-470.
- Büyük Özge, (2018). “Yönetim Biliminde Yeni Bir Yaklaşım: Panarşi”, 7 th International Conference on Business Administration Proceedings Book, Detay Yayıncılık: Ankara, pp.237-246.
- Büyük Özge, Can Emel, (2020). Covıd-19 Salgınının Türk Turizmine Etkisi: Seyahat ve Konaklama Endüstrileri Üzerine Değerlendirme, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi 23 (2), ss. 147-167.
- Büyük Özge, Can Emel, (2020). Değişim ve Gelişimi Yönetmek: Belirsizlik, Kaos ve Kriz, (İçinde) Sosyal Ve Beşerî Bilimlerde Teori ve Araştırmalar II, Gece Kitabevi: İstanbul.
- Büyük Özge, Can Emel, (2020). Osb’lerde Yer Alan Kobi’lerin Stratejik Yönetim Ve Pazarlama Planlarını Oluştururken İzlemesi Gereken Adımlar, (İçinde), Yönetim Bilimleri, Akademisyen Kitabevi: Ankara, ss. 269-285.
- Büyük Özge, Can Emel, (2020). Zeytinyağı Kültürel Rotalarının Turizm Potansiyeli Açısından Değeri ve Türkiye'de Uygulanabilirliği, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi 23 (1), ss. 191-210.
- Büyük Özge, Gümüştekin Gülten, (2017). "Reverse Innovation: Can Innovation Flow From From Turkey to Developed Countries?", Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi, C.1, S.1 s. 10-21.
- Can Emel, (2019). “Turizmde Sürdürülebilir Rekabet Avantajı Bağlamında Kaynak Temelli Yaklaşım”, İstanbul Journal of Social Sciences,
- Can Emel, Büyük Özge, (2020). Troya Müzesi ve Ören Yerinin Çanakkale Destinasyonunun Markalaşmasına Etkisi, 2. Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi Tam Metin Kitabı, ss. 464-478.
- Demiral Nahide Övgü, Özkök Ferah, (2018). “Turizmin Sosyo-Kültürel ve Ekonomik Etkileri: Bozcaada Örneği”, 4th. Sarajova International Conferenceon Social Sciences.
- Gümüştekin Gülten, Büyük Özge, (2017). "Organizational Behavior and Socio-Biological Approach", Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi, C.1, S.1s. 56-67.
- Gümüştekin Gülten, Büyük Özge, (2017). "Reverse Innovation in Developing Countries: The Case of Turkey", XIV. European Conference on Social and Behavioral Science, Odessa, UKRAYNA, pp.200-210.
- Güven Selda, (2020). Hotelqual (Hizmet Kalitesi Ölçüm Modeli), (Ed. Aksu M., Diker O., Temeloğlu E., Demirbulat Ö.), Hizmet Kalitesi El Kitabı: Ölçekler ve Modeller Üzerine Çalışmalar, Detay Yayıncılık, ss.141-154.
- Ilgın Hicran Özlem, Demiral Nahide Övgü , Çavuşgil Köse Bilge, (2020), Oteller Ve Yeni Medya: Zincir Otellerin Instagram Paylaşımları Üzerine Bir Analiz, Kıtalararası Turzim Yönetimi Konferansı MTCON2020, ss.1642-1654.
- Saatçi Gencay, Aksu Samet, Demiral Nahide Övgü, (2020), Turizmde İstihdam İle İlgili İncelenen Sorunların Değerlendirilmesi, Kıtalar Arası Turizm Yönetimi Konferansı, Ankara, ss.1003-1012.
- Saatçi Gencay, Demiral Nahide Övgü, (2018). “Yöresel Yemeklerin Yiyecek-İçecek İşletmelerinin Menülerinde Yer Alma Düzeylerinin Belirlenmesi: Bozcaada Örneği, Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi.
- Saatçi Gencay, Demiral Nahide Övgü, Eğilmezgil Selda, (2018). “Kültürel Miras Kaynağı Olarak Bozcaada’nın Somut ve Soyut Kültürel Varlıkları Üzerine Kavramsa Bir Değerlendirme”, Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu.
- Saatçi Gencay, Eğilmezgil Selda, (2018). “Festivaller ile İlgili Yayınlanan Lisansüstü Tezlerin Bibliyometrik Analizi”, 2nd International West Asia Congress Of Tourism Research.
- Yılmaz Balkaner Selin, (2020). Holserv (Hizmet Kalitesi Ölçüm Modeli), (Ed. Aksu M., Diker O., Temeloğlu E., Demirbulat Ö.), Hizmet Kalitesi El Kitabı: Ölçekler ve Modeller Üzerine Çalışmalar, Detay Yayıncılık, ss. 205-218.