Yeni Öğrencilerimiz İçin Oryantasyon Programı Düzenledik

Ezine Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Açılış ve Oryantasyon programına Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Programı Öğrencileri de katıldı

Ezine Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Açılış ve Oryantasyon programı 1 Ekim 2019 Salı günü saat 12:00'da Ezine Meslek YüksekokuluY ahya Çavuş Konferans Salonunda düzenlendi.

Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Do. Dr. Cüneyt Erenoğlu, yeni akademik yılda okulumuzda eğitim görmeye başlayan tüm yeni öğrencilerimize "Hoşgeldiniz." diyerek, üniversitemiz ve yüksekokulumuz hakkında bilgiler verdi.

Programda pek çok öğretim elemanının yanısıra, Seyahat Turizm ve Eğlence hizmetleri Programı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üy. Emel CAN ve Öğr. Gör. Özge BÜYÜK, okulumuz ve bölümlerimiz hakkında bilgiler vererek Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde öğrenci olmanın önemine değindiler.