Turizmciler Geleceğe Nefes Oldu

Ezine MYO Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Programı öğrencileti Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan Geleceğe Nefes Ol 11 Milyon Fidan Kampanyası 'na katılarak fidan diktiler.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Programı öğrencileri Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan Geleceğe Nefes Ol 11 Milyon Fidan Kampanyası 'na tam kadro katıldılar. kampanya kapsamında "Geleceğe Nefes Olma" şiarıyla fidan diken öğrencilerimiz performanslarıyla göz doldurdu.

Diğer yandan Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan Geleceğe Nefes Ol 11 milyon fidan kampanyası kapsamında Ezine Bölgesinde yapılan fidan dikim etkinliğine Ezine Meslek Yüksekokulu'ndan çok sayıda  öğrenci, akademik ve idari personel de katıldı.

Yaklaşık 3 saatte bölgeye 11.000 fidan dikiminin gerçekleştiği bildirilen etkinlik adeta bir şenlik havasında geçti.