"Plastik Kapakla Engelleri Beraber Aşalım" Kampanyamız Tüm Hızıyla Devam Ediyor

"Plastik Kapakla Engelleri Beraber Aşalım"

Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü olarak başlattığımız sosyal sorumluluk projemiz tüm hızıyla devam ediyor..

Yalnızca plastik kapak toplamak amacıyla kullanılmak üzere getirtilen kutular, sloganımız ve afişlerimiz ile kaplanarak Yüksekokulumuz içerisinde uygun yerlerde konumlandırıldı.

Bu kampanyanın yalnızca mavi kapaktan ibaret olmadığına ve her türlü plastik kapağın kampanya dahilinde kullanılabileceğine dikkat çekmek amacıyla üzerlerine farklı renklerde ve çeşitlerde kapak örnekleri de yerleştirildi.

Tüm öğrencilerimiz başta olmak üzere, Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli, Ezine ilçe genelindeki kurum ve kuruluşlar, işletmeler, esnaf ve halkımıza kampanyamıza destek olmak üzere çağrıda bulunuyoruz..

Gelin, engelleri beraber aşalım..