Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü

Okulumuz Akademik Kurul Toplantısı'na Rektörümüz Prof. Dr. Sedat Murat Başkanlık Etti

Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Sedat Murat'ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ezine Meslek Yüksekokulu Akademik Genel Kurul Toplantısı, Ezine Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Monus,  Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. R.Cüneyt Erenoğlu ile Ezine Meslek Yüksekokulunun tüm akademik personeli katıldı.

Toplantı öncesinde yapılan kahvaltıda ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat tüm akademisyenlerle ve idari personelle bir araya geldi. Herkesle ayrı ayrı tanışan Rektör Murat daha sonra araştırma üniversitesi olmayı hedeflediklerini ve bunun önemini dile getirdi. Yayın ve proje yapmanın ne denli önemli olduğunu ifade eden Prof. Dr. Murat, öğretim üyelerinin bu bakımdan her zaman destekleneceğini, Ezine Meslek Yüksekokulunun bu konuda heme  yanında kurulmakta olan olan Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi açısından oldukça şanslı bir konumda olduğunu dile getiren Rektör Murat, akademisyenlerden projeler beklediğini yineledi. Öğretim görevlilerinin ise mutlaka doktora yaparak gelişime katkı sağlamaları gerektiği belirtti. 

Daha sonra yapılan Akademik Genel Kurul Toplantısında Müdür Erenoğlu gerçekleştirdiği sunumla Ezine Meslek Yüksekokulu Akademik Personelinin çalışmalarından, öğrenci potansiyelinden bahsetti. Ezine Meslek Yüksekokulu bünyesinde yapılan sosyal sorumluluk projelerine değinen Erenoğlu, bunların artarak devam edeceğini, Sanayi-Üniversite İşbirliği kapsamında Ezine Gıda OSB ile birlikte çalıştıklarını ve çalışacakalarını belirtti. Sonrasında geçen yıl yapılan Sportif, Sosyo-Kültürel Faaliyetlerden de bahseden Müdür Erenoğlu, Rektör Murat'a ziyaretleri dolayısıyla Teşekkür etti. 

Etkinlik geleneksel doğum günü kutlaması ve ağaç dikme organizasyonuyla sona erdi.