Öğrencilerimiz Trakya Kariyer Fuarına Katıldı

Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü öğrencileri Trakya Kariyer Fuarın'daydı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü öğrencileri Edirne'de gerçekleştirilen Trakya Kariyer Fuarına katıldı. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin desteği ve Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde  Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi paydaşlığında,  Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuara 1. ve 2. sınıf öğrencilerimizin yanı sıra okulumuz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Giray Öge ve  Öğr. Gör. Haşim Katra iştirak etti. 2 gün süren fuarda  istihdam ve staj konularında çeşitli firmalar ile görüşmeler yapıldı, zorunlu stajlara dair temaslar gerçekleştirildi.