Kalkınma Ajansları ve Kariyer Seçimi Konferansına Katıldık

GMKA tarafından okulumuzda düzenlenen Kalkınma Ajansları ve Kariyer Seçimi konulu konferansa tün öğrencilerimizle birlikte katıldık.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü öğrencileri Kalkınma Ajansları ve Kariyer Seçimi isimli konferansa katıldı.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı Çanakkale İl Koordinatörü Recai BAŞARAN ve Yatırım Uzmanı Petek EGERCİ COŞKUN tarafından verilen konferansa Girişimcilik II. dersi kapsamında dersin öğretim elemanı Öğr. Gör. Giray Öge başkanlığında katılan öğrencilerimize mezun olduktan sonra kariyerlerini planlamada yardımcı olacak bilgilerin yanı sıra kalkınma ajansları tarafından ne şekilde desteklenecekleri konusunda ayrıntılı bilgiler verildi.