Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü

Geleceğe Nefes Olmak İçin Fidan Diktik

Bölümümüz “Geleceğe Nefes Ol” kampanyasına katılarak fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi.

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü tarafından dünyada yaşayan tüm canlılara daha fazla nefes olabilmek için başlatılan ve 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü "Geleceğe Nefes Ağaçlandırma " projesi kapsamında bu yıl Ezine Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi meslek yüksekokulumuzda da 11.11.2020 tarihinde saat 11:11’de eş zamanlı olarak 300' e yakın sedir ve fıstık çamı fidan dikimi gerçekleştirildi.


11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Fidan dikim etkinliğine, Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Tabur Komutanı J.Bnb. Evren Hızlı,  İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Gürkan Irak, Ezine Meslek Yüksekokul Müdürü Doç.Dr.R.Cüneyt Erenoğlu, İlçe Tarım Orman Müdürü Ramazan Eren, Muhtarlar Derneği Başkanı Oktay Akay, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yılmaz Kanca, Orman İşletme Şefi Koray Küçükosman ve Sivil Toplum Kuruluşları, Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü'nün yanısıra Ezine Meslek Yüksekokulu Akademisyenleri  ve idari personeli katıldı.