Ezine Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni Ziyaret Ettik

Okulumuz bölümlerinin tanıtıldığı, bölümlerimiz ile ilgili sektörel bilgilerin verildiği toplantıda Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü hakkında ayrıntılı sunum Öğr. Gör. Övgü Demiral tarafından aktarıldı.

Ezine Meslek Yüksek Okulu, Ezine Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ederek lise öğrencilerine okulumuz bölümleri hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Ezine Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Akbal tarafından karşılanan okulumuz öğretim elemanları: Dr. Öğr. Üy. Hasan Gül, Dr. Öğr.Üy. Özgür Manap ve Öğr. Gör. N.Övgü Demiral , lise öğrencilerini üniversite sınavları sonrasında yapacakları seçimlere dair bilinçlendirdi.

Okulumuz bölümlerinin tanıtıldığı, bölümlerimiz ile ilgili sektörel bilgilerin verildiği toplantıda Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü hakkında ayrıntılı bilgi Öğr. Gör. Övgü Demiral tarafından aktarıldı. Bölümün eğitim öğretim programı, üniversitemiz olanakları, turizm sektörünün iş olanakları v.b bilgilerin ayrıntılı biçimde yer aldığı toplantıya lise öğrencilerinin katılımı dikkat çekti.

Facebook: https://www.facebook.com/ezinemyoturizm/

Instagram: @seyahatturizmeglence