Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

13.12.2023 Çarşamba günü saat 11:00'de Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Kalite Güvence Çalışmaları kapsamında dış paydaş toplantısı gerçekleştirildi.

Komisyon Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emel CAN başkanlığında yapılan toplantıya bölüm öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Selda GÜVEN, Öğr. Gör. Dr. Selin YILMAZ BALKANER ve Öğr. Gör. N. Övgü DEMİRAL'ın yanı sıra dış paydaşlarımızdan Profesyonel Turist Rehberi Cüneyt BALKANER ile Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı 2. sınıf temsilcisi Turgut SIĞIN katıldı.

Eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik turizm sektörünün ihtiyaçları ve beklentileri üzerinde durularak ders planında yapılabilecek gerekli güncellemeler, gelecekte gerçekleştirilebilecek etkinlikler, bölüm ile sektör arasındaki işbirliklerinin artırılması ve öneminden aynı zamanda öğrencilere yapacakları stajlarına yönelik öneriler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu ve değerlendirmeler yapıldı.