Çanakkale Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ni Ziyaret Ettik

Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Çanakkale Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ndeydi

Okul ziyaretleri kapsamında Ezine Meslek Yüksek Okulu Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Çanakkale Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ni ziyaret etti. Okulumuzda sürdürülmekte olan eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili bilgilerin verildiği toplantı lise öğrencilerinin yoğun ilgisi ile karşılandı.

Çanakkale Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Esat Engin ve Müdür Yardımcısı İsmail Yavaş tarafından karşılanan Ezine Meslek Yüksek Okulu Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü öğretim elemanları lise öğrencilerine üniversite seçim süreçlerinde rehberlik edebilecek bilgilerin yanısıra bölümümüzün eğitim-öğretim programı, staj ve istihdam olanakları, sosyal aktiviteleri ve ÇOMÜ'de üniversite hayatı ile ilgili bilgiler aktardılar.

Ezine Meslek Yüksek Okulu Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üy. Bilge ÇAVUŞGİL KÖSE 'nin de katıldığı programda, bölümümüz ile ilgili sunum Öğr.Gör. Selda EĞİLMEZGİL YILMAZ tarafından gerçekleştirildi.