Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Ezine Meslek Yüksek Okulu Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü olarak bölümümüz 1. ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı gerçekleştirildi.

Program kapsamında bölüm başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Emel CAN ile öğrenci ve staj danışmanımız Öğr. Gör. Nahide Övgü DEMİRAL tarafından, yeni akademik yılda eğitime başlayan 1. sınıf öğrencilerimize üniversitemiz, yüksekokulumuz ve bölümümüz ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Öğrencilerimize ihtiyaç duyacağı genel bilgiler verilirken, aynı zamanda zorunlu olarak yapacakları stajlar, mezuniyet şartları, DGS imkanları ve bölümümüzde alacakları eğitim süresince dikkat etmeleri gereken noktalara da değinildi. Aynı zamanda eğitim öğretim yılı içerisinde planlanan etkinlikler hakkında da bilgi verildi. 

Öğrencilerimizin Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinden, Yüksekokulumuzdan ve Bölümümüzden birer öğrenci olarak beklentileri, görüşleri ve düşünceleri de dinlenerek istişare edildi. Öğrencilerimizden edindiğimiz bilgiler, bundan sonraki iyileştirmelerde kullanılması açısından değerlendirmeye alınacaktır.