Teknik Gezi

Turizm Seyahat Hizmetleri Programı öğrencileri Troya Ören Yeri, Troya Müzesi,  Tevfikiye Arkeo Köyü’ne teknik gezi gerçekleştirdiler. Öğr. Gör. Selda GÜVEN’in koordinatörlüğünde düzenlenen geziye Dr. Öğr. Üyesi Emel CAN ve Öğr. Gör. Selin BALKANER de eşlik etti.

Turizm Seyahat Hizmetleri Programı öğrencilerinin organize ettiği teknik gezide tur planlama becerilerinin kazandırılması ve organizasyon yeteneklerinin gelişimi, grup çalışması deneyimi kazandırılması ve seyahat işletmelerinde gerçekleştirilen işlemleri tanıtmak amaçlandı.Gezide etkin görev alan bölümümüz öğrencileri dünyanın ve ülkemizin önemli turizm değeri olan Troya bölgesini de yakından tanımış oldular.Gerçekleştirilen gezinin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Doç. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU ve üniversitemiz yetkililerine teşekkür ederiz.