Sektör-Öğrenci Buluşmalarının İlki Gerçekleşti

Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü öğrencileri sektör temsilcileri ile buluşuyor.

13.12.2023 Çarşamba günü ilki gerçekleşen buluşmada Profesyonel Turist Rehberi Cüneyt BALKANER ile bir söyleşi gerçekleştirildi. Yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşide turizm sektöründen, sektörün zorluklarından, turizmde çalışan olmaktan ve bu sektördeki kariyer basamaklarından bahsedildi. Aynı zamanda turist rehberliği üzerinde uzun uzun konuşularak, "Nasıl turist rehberi olunur?" sorusuna da cevap verildi. Son olarak öğrencilere staj konusunda da öneriler verildi.

İlgiyle dinlenen söyleşi, öğrencilerin soruları ve Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emel CAN tarafından teşekkür belgesi takdimi ile son buldu. Ardından Yüksekokulumuz fuaye alanında öğrenciler için hazırlanan ikramların sunumu da yapıldı.

Cüneyt BALKANER'e davetimizi kırmayarak geldiği ve paylaştığı sektör tecrübelerinden ve bilgilerden dolayı teşekkür ederiz..