Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu MYO Burs Başvuruları Başladı

Fulbright, Meslek Yüksekokulu Öğrenim Bursu (Community College Initiative Program) (CCI) burs programı başvuruları başladı.

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı, 2019-2020 akademik yılında ABD’de eğitim almak isteyen meslek yüksekokulu öğrencilerine sağlamış olduğu  Fulbright  Meslek Yüksekokulu Öğrenim Bursu (Community College Initiative Program) (CCI)  adı verilen burs programı başvuruları başladı.

Meslek Yüksekokulu Öğrenim Bursu kapsamında ABD’ye giden katılımcıların kendi alanlarındaki teknik bilgilerini, liderlik becerilerini ve İngilizce yeterliklerini geliştirmeleri amaçlanmaktadır. Program aynı zamanda profesyonel staj, alan çalışması ve toplumla etkileşim imkanı tanımaktadır. Program bitiminde diploma alınmayacak olup bursiyerlere katılım sertifikası sağlanacaktır.

Meslek Yüksekokulu Öğrenim Bursu, okul ve yaşam masraflarını, burs süresince sağlık sigortasını, kültürel faaliyetleri ve ABD’ye gidiş-dönüş uçak bileti ücretini kapsamaktadır.

Ayrıntılı bilgi için: http://fulbright.org.tr/burs/8/Meslek-Y%C3%BCksekokulu-%C3%96%C4%9Frenim-Bursu