Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümünde Kültür ve Sanat Etkinlikleri Devam Ediyor..

Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Kültür ve Sanat Etkinlikleri Devam Ediyor.

Kültür ve Sanat Etkinlikeri kapsamında gerçekleştirdiğimiz sinema gösterimlerinin ikincisi 08.03.2024 Cuma günü gerçekleştirilecektir. Bu gösterimde, Bulgaristan'daki baskılardan kurtulmak ve Türkiye adına müsabakalara katılmak için 1986'da Melbourne'de düzenlenen Dünya Halter Şampiyonası'nda Türkiye büyükelçiliğine sığınarak Türkiye'ye iltica eden, Dünya sporunun unutulmaz ismi Milli Haltercimiz Naim Süleymanoğlu'nun hayatını konu alan "Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu" filmi izlenecektir.

Saat 12.00'deki gösterime Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri davetlidir.

Şimdiden iyi seyirler..
.