Staj Tarihleri- DUYURU

2020-2021 Yaz Dönemi Staj Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine

2020-2021 öğretim yılı yaz dönemi için staj yapmak isteyen öğrencilerimiz, resmi staj tarihleri

21 Haziran - 9 Ağustos

5 Temmuz - 24 Ağustos

26 Temmuz - 7 Eylül ‘den en az 10 gün öncesi olmak kaydıyla ekte yer alan  “sigorta giriş evrakı” indirip, doldurup, staj yapacağınız yerin yetkisine onaylatarak danışman hocalarına mail yoluyla ulaştırmalıdırlar.

Not: * Mail olarak gönderdiğiniz sigorta giriş evrakının aslını, staj dosyanız ile teslim etmelisiniz.

*Staj yerleriniz A sınıfı acente veya beş yıldızlı otel kriterlerinde olmalıdır. Staj yapacağınız yârin bilgisini danışman hocanıza işlemleri başlatmadan önce mutlaka bildiriniz.

* Yukarı da belirtilen üç ayrı tarih dışında kalan dönemlerde stajınıza devam etmek isterseniz veya bu tarihlerden önce staja başlarsanız sigortanızı iş yeri yapmaktadır.

* Stajınız süresince, bölüm web sayfasında yer alan staj sekmesinden “staj dosyası” nı indirerek doldurmanız ve staj yaptığınız kurum yetkilisine imzalatarak yaz sonun da danışman hocanıza kargo veya elden ulaştırmanız gerekmektedir.

* Staj dosyası ile birlikte “İşyeri Staj Yeri Memnuniyet Anketi” (iş yeri tarafından doldurulacak) ve “Öğrenci Staj Yeri Memnuniyet Anketi” (staj yapan öğrenci tarafından doldurulacak) teslim edilecektir.

* Staj dosyanızı doldururken tarih aralıklarınız (staj başlama-bitirme) okulunuza sigorta girişi için ibraz ettiğiniz tarihlerle uyumlu olmalıdır.

Örneğin 21 Haziran- 9 Ağustos tarihleri arasında okul tarafından sigortanız yapılmış ise ama siz eylül ayına kadar çalışmışsanız staj dosyanızın tarih aralıkları 21 Haziran- 9 Ağustos olmalıdır.

Herhangi bir sorunuz için danışman hocanız ile iletişime geçebilirsiniz.

Staj Koordinatörü: Öğr. Gör. N. Övgü DEMİRAL

ovgudemiral@comu.edu.tr